Sunday, 27 October 2013

My Graduation day's

Assalamualaikum..

Syukur Alhamdulillah..segalanya sudah selesai..Dengan rasminya saya telah bergelar graduan Unimap, pada 21 September 2013.. konvo sebulan yang sudah... tp ri ni bru nk update pasal hari yang paling bersejarah ni kn?? hehe.. bz mengalahkn CEO?? hikhikhik~~

Apa-apa pn, Terima kasih yang tidak terhingga buat famili tercinta sebab sudi datang untuk memeriahkan lagi hari penting saya ni.. hehe.. Especially to My Cinta Hati, Badrul Hisham, tq for coming dear.. Sanggup bersusah payah dtg utk saya.. and TQ for the present.. Seriously, triple Like for the present.. I LoVE You Syg, Tq Very much... i got the camera beb!! leh tngkp gmbar hari2.. Save Batery Fon pas nih ~ hehe.. ni lah kamera saya:

                                  that funtion similiar like DSLR# but it's gud enough for me

This is "My SeCoNd SqUaRE HaT" ~~ I Love It!!

                                              #UniMaP # Degree ~ CoMp. NetWoRk Eng.

First "SqUaRE HaT" la sgt tu kan, dekat Politeknik Ungku Omar, Ipoh jer..

                                                  #PUO#Diploma ~ ELecTRoNiC (Comp.)

Dan sedikit sebanyak Gambar Kenangan Sepanjang Konvokesyen #2013~ UniMAP


                                                     #bersama si dia di Festival konvo

                                                         #kenagan di Dataran Kangar~~


                                               #My Mom n Dad ~ Luv You So Much





#Sambil menunggu sebelum masuk Dewan, pose dlu~~ hehe.. sbb xtau bile jmpe si dia ag, atas izin Allah =)





# Semoga ikatan kami direstui Allah swt dan juga kedua Ibubapa kami, in sya Allah.. doakn ye.. Amin..

                                                         #Im officially Graduated!! :)

with mashitah : FYP group
with Muni




#Berpacaran sebentar di Kuala Perlis :: tgok laut
dulu selalu dating cni... bukn sekadar dating je, tp ni le tpt nk tenang kn fikiran... tengok laut tu tenang je... tp, sesekali, ombak dtg dan pergi.. Awesome!!
#ni je family yang dpt datang, my bro in law, my sis, mom, dan and wan. Linda dan Ly xdpt dtg sbb bz ngn test masing2 di Poli Behrang & Poli Kota Baharu.

Ending Photo with My whole family yang sempat datang.. tp cinta ak terhadap family xkan berakhir di sini jer.. Luv you my big family n my lover, badrul hisham bin abu bakar..

That All for today ~ Semoga bertemu lagi... See ya ~ ~

p/s : Tq sudi baca kisah yang panjang ni ye.. hehe ~

No comments:

Post a Comment